Nonton Movie Surga Yang Tak Dirindukan 2 (2017) Sub Indo

Nonton Movie Surga Yang Tak Dirindukan 2 (2017) Sub Indo | LayarKaca21

PG-13Genre: Drama, Romance
Kualitas: Tahun: Durasi: 118 MenitDilihat: 99 views
384 voting, rata-rata 7,2 dari 10

Sekawan taun sawise pemecahan antara Prasetya, Arini, lan Meiroe, Arini diundang menyang Budapest kanggo menehi bengkel lan nindakake promosi kanggo bukune. Amarga Prasetya isih rame karo proyek kasebut, dheweke bakal ngetutake. Arini ora mikir manawa ing Budapest dheweke ketemu karo Meirose lan Akbar, Meirose urip karo bapakne biologis lan ngilangi kontak dheweke karo sapa wae ing Indonesia. Dheweke malah pengin njaluk cerai sacara resmi saka Pras. Rapat karo Arini nggawe Meirose ragu-ragu milih dheweke. Arini kanthi ikhlas tresna marang dheweke lan Akbar, lan ngarep-arep supaya Meirose bali karo Pras. Utamane nalika Pras katon, Meirose bingung. Ana uga dokter Syarief ing tengah masalah.

Negara:
Rilis: