Nonton Movie Preman Pensiun (2019) Sub Indo

Nonton Movie Preman Pensiun (2019) Sub Indo | LayarKaca21

PG-13Genre: Comedy, Drama
Kualitas: Tahun: Durasi: 94 MenitDilihat: 2.588 views
783 voting, rata-rata 6,5 dari 10

Sawise telung taun, bisnis Muslihat (Epi Kusnandar), sing pensiun dadi preman, duwe masalah. Mundhak penjualan. Muslihat uga ngadhepi masalah anyar nalika Safira (Safira Maharani), anake wadon siji-sijine, tuwuh dewasa lan wiwit dikunjungi bocah lanang lanang. Masalah sing luwih gedhe: alangan ing antarane bawahane.

Negara:
Rilis:
Direksi: